View Single Post
Vechi 01.11.2009, 22:42:04
somasema
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de 13mario Vezi mesajul
am o dilema si vreau sa ma sfatuiti cum sa o rezolv
in urma cu 2 ani am savirsit un dublu adulter, dar de atunci regret ca am facut _o si vreau sa stiu cum sa fiu iertat , chiar daca am spus la preot cind ma-m spovedit , eu nu vreau sa mai repet greaseala.
am facut aceasta timpenie regret dar am facut-o la suparare si sa ma razbun pe sotia mea , dar ma-m razbunat pe MINE
Sangele lui Iisus Hristos acopera orice pacat !!!
Singura cale de iertare si viata vesnica este pocainta si viata in Hristos

Spune rugaciunea asta ci incearca s-o zici CU TOATA INIMA CU CREDINTA SI CAINTA IN SUFLET

"Tata ceresc am pacatuit impotriva Ta si imi pare tare rau pentru pacatele mele
Te rog spala pacatele mele cu sangele unicului Tau fiu Iisus Hristos
Cred ca El a murit pentru mine si Tu Dumnezeu Tatal l-a inviat din morti
Acum il chem pe Iisus sa intre si sa traiasca in inima mea ca Domn si unic Salvator
Aleg sa ma intorc de la pacatele mele si sa nu mai pacatuiesc
Te rog trimite-mi Sfantul Duh sa pot duce o viata crestineasca
In numele lui Domnului nostru Iisus Hristos.Amin"

Daca ai spus rugaciunea asta cu TOATA INIMA SI CU CREDINTA ai facut primul pas spre iertare si mantuire
Totul ce ramane de facut e sa cauti cu pasiune cuvantul lui Dumnezeu (Biblia) sa crezi tot ce scrie acolo si sa te uiti in special la versetele MATEI 10 : 38-39

"38.Și cel ce nu-și ia crucea și nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine."
"39.Cine ține la sufletul lui îl va pierde, iar cine-și pierde sufletul lui pentru Mine îl va găsi."

si MATEI 7 : 21-23

"21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.
22. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut?
23. Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea."

Din primele versete reiese ca mai intai trebuie sa purtam crucea inainte ca sa purtam coroana iar din al 2 lea ca nu este deajuns sa avem credinta in Iisus daca nu-i tinem si poruncile

Spune rugaciunea,citeste Biblia zilnic cauta o Biserica in care sa fii plantat
Domnul sa te aibe in paza si mult succes
Reply With Quote