View Single Post
Vechi 31.10.2009, 12:40:21
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Doamne Dumnezeule, dar asta nu mai e relatie de cuplu...tu iti vezi de urcusul tau duhovnicesc, iar pe el lasi sa tot acumuleze pacate . Te folosesti de esecul realtiei pentru a te autosugestiona ca ajungi mai repede in rai datorita pacatosului care se intampla sa fie sotul??????

Poate chiar omul ala e iritat de comportamentul ei, cum poti gandi ca ea e ok, iar el un pacatos rau si atat? Cand cineva nu ne suporta trebuie sa ne gandim ca ceva din noi poate il indeamna spre pacat si daca am discuta si afla motivul, totul ar putea decurge frumos pentru amandoi...si mai ales pentru urcusul duhovnicesc al amandurora.
Vezi? Mai inainte m-ai laudat degeaba!

Si daca omul si-a gasit alta si-i cauta acum nod in papura? Poate vrea s-o determine ,,sa explodeze'' ca sa fie ea vinovata ca si el victima! Pai in acest caz ori se despart civilizat, ori rabda de dragul copiilor fara ajutorul lui Dumnezeu riscand sa se imbolnaveasca, ori isi adapteaza modul de gandire dupa cel calugaresc si asteapta sa se ca sotul sa se corecteze in urma rugaciunilor. Nu spun sa se depersonalizeze, ci doar sa constientizeze ca nimic nu i se cuvine daca nu-I face loc si lui Dumnezeu in casa ei.

Alta cale mai e? A, sa discute civilizat... Si sa nu-l intrebe de ce intarzie si unde cheltuieste banii... Tocmai am asistat la o scena de acest fel la niste cunostinte. E drept ca niciunul nu e perfect, deci nici ea. Nu intru in detalii. Daca le spui de rugaciuni, iti reproseaza ca esti demodat.

Daca barbatul o ia pe alaturi, atunci pe plan duhovnicesc femeia trebuie sa preia comanda. Fara suparare. Posteste, isi verifica propriile greseli mai intai, se roaga pentru ea si pentru cei din familia ei. Prin femeia credincioasa se mantuieste si barbatul necredincios sau care la un moment dat a calcat pe alaturi. In multe cazuri, cand discuti cu femeia ii dai dreptate ei, iar cand discuti cu el ii dai dreptate lui. Insemna ca adesea adevarul e la mijloc. Dar nu ma pronunt, caci nu cunosc bine situatia. Fiecare cu crucea lui.

O viata din care Dumnezeu a fost poftit politicos afara poate fi frumoasa pana la un anumit punct. Puteti sa ma contraziceti. Eu tot asa voi crede.
Reply With Quote