View Single Post
Vechi 31.10.2009, 10:44:04
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Mi-am dat seama de asta cand ai spus ca si mama lui e la fel ca tine. in general, barbatii isi aleg femei care sa semene cu mamele lor. deci o iubeste si pe mama lui, te iubeste si pe tine, de vreme ce a ales sa aiba alaturi acest model de femeie. evident, va iubeste in felul lui... Cine se tachineaza se iubeste . Asta e crucea ta, el te tachineaza, il mai si tachinezi si tu putin, ar fi plictisitor sa fie numai linsite si armonie.
Si la fel de generale pot fi situatiile in care barbatii isi aleg femei pentru ca le vad intr-un anume fel, dupa care atunci cand ulterior constata ca regasesc in ele anumite trasaturi iritante din comportamentul mamelor lor...pot deveni din ce in ce mai iritati de aceasta descoperire deloc imbucuratoare.

Eu dimpotriva, am auzit o sumedenie de barbati care au izbucnit in ras la auzul acestei ipoteze si au multumit lui Dumneze ca sotia nu se aseamana absolut deloc cu mama lor

Daca un barbat isi apreciaza mama si este un model pentru el, atunci da, mare bucurie sa fii asemanata cu mama sa, dar in cazul in care el nu vede in mama lui deloc un model...e de raaaaaau!!!!!!!

Last edited by AndruscaCIM; 31.10.2009 at 11:46:00.
Reply With Quote