Citat:
Īn prealabil postat de melb26
Am aflat de curand ca soacra mea a facut farmece ca sa ma desparta de sotul meu, inca de la inceputul relatiei noastre si continuand chiar dupa nasterea fetitei noastre 
Mi-a facut atat mie, dar si baietilor ei ca sa-i tina cat mai aproape de ea.
Nici nu stiu cum sa procedez, cui sa-i spun si ce sa fac...
|
Exista familii in care mama-soacra conduce totul. Lasa conducerea odata cu lingura. Asta e. Daca e asa, fii inteleapta. Ia legatura cu un duhovnic si vezi ce-ti spune. Oricum, ai de dus o cruce care-ti poate aduce mantuirea tie si celor dragi. Iti trebuie rabdare s-o poti duce. Iar daca vreo ghicitoare ti-a spus ca face farmece, nu te grabi s-o crezi.
Foloseste ,,Satelitul Doamne"' si roaga-L pe Dumnezeu sa-i deau un gand bun pentru tine infiecare zi. Fii inteleapta si ia-L pe Dumnezeu ca aliat. Spovedeste-te, sa ai putere in rugaciuni si spune Acatistul Sfantului Ciprian (fara rugaciunea finala) si Acatistul Maicii Domnului - Bucuria celor necajiti. Roaga-te mult, spune rugaciuni simple cat mai des si in curand te vei simti puternica. Farmecele nu se prind de crestinii care se roaga, postesc si se spovedesc. Viata e o lupta din care iesi invingator sau invins lumeste si /sau duhovniceste.