Subiect: Un sfat va rog
View Single Post
Vechi 29.10.2009, 23:01:19
cora43's Avatar
cora43 cora43 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.09.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Implicit raspuns

"""Am ajuns pana intr-acolo incat sa fac glume in astfel de lucrari, pe seama moralei politienesti si putin a lipsit sa nu inchei odata cu o idee legata de modul de notare al profesoarei care nu "vede" esenta, ci cantitatea."""

Modalitatea dvs de a raspunde unei ... teme pe care scoala (prin profesorii ei) o da unui elev, copilul dvs, a dat rezultate??? A schimbat ceva pt ca alti copii sa nu mai vina acasa plictisiti de la o astfel de lectie??? Daca fiecare dintre noi am face, de fiecare data, in orice imprejurare, ceea ce i-ar placea Bunului Dumnezeu sa vada, ceea ce ne invata El sa facem, cu siguranta, ne-am putea creste copiii fara acest asalt de ... sminteli si mizerii! Ispite si incercari vor fi mereu... insa mediul acesta social alterat in care ne crestem azi copiii este construit de noi... mai bine zis de fiecare dintre noi... profesoara face munca de..."educatie" cu copilul dvs, dvs. pregatiti lucrari scrise in acelasi ..."stil". Sa-i multumiti Bunului Dumnezeu ca v-a daruit cu un copil bun... ce fac parintii care nu au copii ca al dvs?? Ce fac parintii ai caror copii la 14, 16... 18 ani sunt realmente agresati si destabilizati hormonal, emotional, moral etc? ... Am vazut multe... toti trecem peste cu o glumita si ne consideram multumiti... dupa noi, potopul!
Revin si spun: mai bine fac 3/4 de referat cu educatie moral-crestina... Dumnezeu lucreaza... eu am obligatia sa ma fac instrumentul Lui... poate cineva citeste... poate in mintea cuiva misca ceva... Dumnezeu are rabdare si lucreaza in mod tainic...
Iertare sa am ca am indraznit!!!
Doamne ajuta!
Reply With Quote