View Single Post
Vechi 29.10.2009, 20:49:16
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mufy08 Vezi mesajul
Va rog... sa ma sfatuiti ce sa fac... cum pot sa distrug lenea asta din mine... si sa revin iarasi ca si inainte, sa spun acatiste in fiecare zii si restul, de o perioada stau toata ziua numai in fata unui monitor si nu stiu cum sa scap... mereu cand vreau sa ma rog intervine ceva, ori imi este lene [nu stiu cum sa scap de acest apcat grav...] ori intervine ceva... sau mai multe... :-< cand incep sa ma gandesc la cele sfinte mereu imi fuge gandul in alta parte, e un cosmar pt mine... si nu stiu cum sa scap de acest pacat atat de mare... [lenevia](
Bun venit, Mufy! Si eu sufar de patima asta grea! si eu stau in fata monitorului ore in sir si nu imi sta capul la rugaciune... cel mai bun remediu pe care l-am gasit eu a fost spovedania. Apoi, daca poti, sa iti faci un program riguros: 8 ore de somn, 8 de munca, 8 de odihna. Rugaciunea ar trebui sa intre la munca, dar banuiesc ca intra si la odihna. Eu nu fac asa si rau imi e, las totul pe ultima clipa, cand dau in clocot si ma stresez aiurea. Deci spovedanie si program riguros!