Citat:
În prealabil postat de heaven
Din pacate nu iti pot da dreptate in totalitate: mintea se poate transforma uneori in cel mai de temut dusman al nostru,iar prin prejudecatile,sabloanele in care traim si prin programelele inserate inca din copilarie de societate,nu suntem capabili sa percepem realitatea inconjuratoare cu adevarat si prin reala ei complexitate.
Despre asta discutam aici,nu despre a-ti place tot ceea ce este in jurul tau,ci despre o deschidere mai mare catre acest univers minunat,din care ne incapatanam sa cunoastem mult prea putin.
|
Da, eu inteleg ceea ce vrei tu sa transmiti, insa eu fac referire la faptul ca nu se poate face abstractie de modul in care rezonam sau nu cu anumite lucruri

...e vorba de gusturi pur si simplu. Pe undeva mi s-ar parea putin anormala chiar deschiderea spre orice, pentru ca asta ar insemna ca personalitatea nu este clar definita si este inca in curs de definire a ei. Intotdeauna am apreciat conceptiile bine conturate de viata si gusturile bine cristalizate...pentru ca asta denota in opinia mea existenta unor repere in viata.
De complexitatea realitatii inconjuratoare nici nu se pune problema sa nu fiu constienta, pentru ca latura artistica mi-am tot cultivat-o inca de mica, am studiat mult, m-am informat, am cautat, am aflat, si chiar am o fire foarte independenta, analitica, deschisa spre originalitate si cam deloc influentabila...deci cred ca am drepturi de autor asupra conceptiillor si criteriilor personale de selectie.
O zi frumoasa!