View Single Post
Vechi 29.10.2009, 13:03:43
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Ceea ce fac eu, sa incerc sa schimb niste prejudecati

Nu numai puterea exemplului e la mijloc, problema e ca parintii nu stiu sa ocupe timpul copiilor cu activitati pentru virsta lor.

Pe un ateu nu il intereseaza cu ce pleaca pe lumea ailalta, il intereseaza ceea ce lasa in urma.

Dupa tine, eu as fi bun numai daca as crede in Dzeu.
Daca vii cu argumente asa se numeste acum, ca esti artagos? :)
Si altii au incercat sa aduca sminteala in lume si s-au ales cu pedeapsa vremelnica si / sau vesnica. Parintii de astazi sunt si ei adesea victime ale unei societati din care Dumnezeu este scos in mod elegant afara. Spun elegant, deoarece totul se desfasoara in spirit democratic. Societatea ii il pune pe om in situatia de a-si alege de pe taraba vietii cea ce doreste. Numai ca otrava sufleteasca este ambalata in poleiala sclipitoare, pe cand hrana duhovniceasca este ambalata mai modest.

Parintii sunt egoisti adesea, caci se gandesc numai la placerile lor, nu si la aproapele lor. Dacă i-au cumparat copilului un calculator si-i dau hrana si imbracaminte, considera ca si.au facutr datoria. Multi nu mai au spiritul de jertfa pentru fericirea aproapelui. Propriii lor copii devin piedici in calea fericirii lor!!! Trist, dar adevarat. Am intalnit mai multe astfel de cazuri. Iar Dumnezeu ne invata sa ne iubim aproapele ca pe noi insine. Cealalta porunca evanghelica se refera la relatia cu Dumnezeu.

Ce-au lasat marii atei in urma? Blestemele pe capetele urmasilor lor! Copii, nepoti si stranepoti demonizati in multe cazuri! De aceea se inmulteste raul pe pamant.

Nu. topcat, nu esti artagos, esti o biata victima a educatiei primite. Poate vrei sa faci putin pe interesantul pe aici, poate vrei sa bravezi si tu in aceste vremuri, cand Antihrist va incerca sa se impuna, si atunci te inteleg. Nu-i vei influenta decat pe cei care deja gandesc ca tine. Cei care cred in Dumnezeu stiu de ce cred.
Reply With Quote