pentru sophia
Draga crestina,
Conform scrierilor sfintilor parinti aghioriti si a celor ce putem spune ca au trait si in aceste vremuri, {dar degeaba (pt.noi), ca nu se lipeste nimic}, sfintii parinti declara Muntele Athos, ca fiind pamantul Maicii Domnului.
O.k., daca oamenii politici, institututiile statului, nu pot avea credibilitatea in fata noastra, consider totusi ca pentru crestinii ortodocsi , cuvantul sfintilor parinti e o lege, o axioma, e adevarul.
Nimic nu poate dainui in lume, nici-un regim politic, absolut nimic, fara ingaduinta Domnului, si perii capului ns. sunt numarati!Pamantul Athosului crezi c-ar fi rezistat liber, cand Grecia era pasalac?O, DOAMNE!Asa a vrut Domnul si Maica Domnului! PAMANTUL Athosului e ales!!!
Mi se par o impietate, o blasfemie unele cuvinte, unele rostiri ca vai, noi femeile de ce nu avem acces.Uite, ca de-aia! Nu e nevoie !Stie prea bine Domnul de ce si cum..
Iarta-ma daca par obraznica, dar si eu cu multi ani inainte m-am ofuscat!De ce sa nu vad si EU acest loc...!Peste timp, mi-am dat seama..Si in al n-lea cer de m-as duce dar viata, inima mea ar ramane impietrite, degeaba! Daca nu ne schimbam inima si simtirile degeaba cautam ,, decoruri" spirituale..Doar le vom vedea, dar nu le vom putea intelege!
|