Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Nu stiu dar mi se pare extrem de greu sa schimbi OMUL. Gandim extrem de dur, de egoist, de transant... Noi intotdeauna STIM! Noi intotdeauna avem dreptate in rationamentul nostru. Noi intotdeauna meritam mai mult fiindca intotdeauna ne iertam mult prea usor greselile noastre si pe a celor dragi noua. Ceea ce nu intelegem (astazi) catalogam cu certitudine "demonizat"! De unde vine certitudinea, nu stiu.
|
Degeaba te superi. Copilul este demonizat.
De unde stim? Din scrierile sfintilor parinti care ne avertizeaza sa nu intram in dialog cu duhurile cazute. Duhuri cazute sunt pretutindeni in jurul nostru, iar Dumnezeu, in grija lui pentru mantuirea omului, i-a luat acestuia posibilitatea de a le vedea/auzi. Totusi sunt unii oameni care din nestiinta iau legatura cu dracii si cred ca vorbesc cu ingeri, extraterestrii, rude moarte sau mai stiu eu ce..
In legatura cu cataclismele la care te referi, Dumnezeu a facut lumea si El o tine din mila Lui pentru noi. Iar viata noastra o tine Dumnezeu in palme. Nu are rost sa ma agit sa incerc sa gasesc scapare... daca as avea credinta, Dumnezeu mi-ar ajuta (ba, ma ajuta si cand nu am credinta).
Nici un gand care te arunca in neliniste si disperare NU este de la Dumnezeu, parerea mea.
Gandeste si tu.. exista atatia sfinti care au trait cu certitudine si au facut minuni, au aratat puterea si dragostea lui Dumnezeu. Si tu pleci urechea catre lucruri pe care nimeni nu le-a vazut? Nimeni nu le-a dovedit? Nu ti se pare lucru dracesc?