View Single Post
Vechi 28.10.2009, 18:08:29
pacatosul's Avatar
pacatosul pacatosul is offline
Member

Data înregistrării: 06.02.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit Vrajeala!!!

In nici un caz nu e ortodox sau cu vreo binecuvantare a Patriarhiei Ortodoxe din cate am citit si imagini se pare ca sunt niste farsori...cica apariti miraculose la Brasov si la imagini imi arata niste buline albe care si eu cu un pic de praf si lumina pot sa le fac sa fim seriosi :))..o vrajeala scrie pe fruntea lor.
Se pune o exagerare pe o parte a dogmei crestine asa cum fac sectanti exagereaza pe unele parti asa sunt si astia in nici un caz nu imi inspira incredere poate o fi o noua secta cu timpul isi va arat fata.
Ia auziti aici :O metoda eficienta de contactare a entitatilor angelice este rostirea din suflet a Psalmului 90 intitulat
De parca ar dispune de un sistem de contactare sa fim seriosi o mare porcarie ...Eu zic ca sunt o secta in devenire,daca vrei sa gasesti ingerul armoniei,al iubiri,al rabdari si a tot ce zice aia acolo mergeti oameni buni la biserica si prin rugaciuni dobanditi virturile astea nu prin reprezentatia unor oameni imbracati in ingeri parca inscenand o adunare misa....
Deci sfatul meu sa nu bagam astfel de porcari in seama cine stie cata mizerie e in spatele lor,insa asta e doar o parere simpla si umila a unui necunoscator...
Doamne ajuta!