View Single Post
Vechi 28.10.2009, 09:19:59
Danialex Danialex is offline
Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Arges
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne-ajuta!
Raluca, deja cred ca ai primit suficiente sfaturi, important este ce pui tu in aplicare. Parerea mea este ca trebuia sa faci ascultare, calugarul a stiut ce spune sa nu-ti faci prieten in facultate, pentru ca n-o sa dai de cine iti este de folos. Mai mult ca sigur era vazator cu duhul si a inteles prin ce ispite vei trece, de-aia cred ca a fost asa transant... realitatea a dovedit ca a avut dreptate. Nici nu-ti dai seama cat de important este sa intalnesti omul potrivit, pur si simplu te simti fericita. Parerea mea este sa te linistesti, aceasta furtuna care a fost in viata ta va trece si te va intari sufleteste, dar tu sa faci ascultare de duhovnic de acum incolo, mai ales in subiectul asta al casatoriei, care este esential in viata (gandeste-te ca e o Taina, cu omul ala ramai legata pe viata si in vesnicie in fata Domnului). Iti spun pentru ca si eu am avut foarte multe caderi pana sa intalnesc pe cel potrivit si la un moment dat am primit un sfat transant sa ma departez de cineva pe care credeam ca-l iubeam la vremea respectiva... dar a fost o mare inselare, de fapt nu stiam mai nimic despre omul ala, care si-asa avea un trecut cam misterios.
Fii sigura ca Dumnezeu nu te lasa si ti-l va aduce pe cel potrivit tie, cand iti va fi de folos sa te casatoresti. Mergi la duhovnicul tau si descarca-ti sufletul impovarat de framantari, vei vedea ca iti revii si va veni si soarele in viata ta. Pace si bucurie iti doresc!
Reply With Quote