Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Cred ca trebuie sa te rogi mult la Dumnezeu, sa incerci sa dormi, sa te relaxezi si lasi lucrurile sa mearga pe fagasul lor.
Ceea ce nu inteleg este " sfatul " acelui calugar de a nu vorbi cu nimei pana termini scoala!!!! Cum adica ? De asemenea reactia lui...care mi se pare extrem de ciudata. Un sfat ar putea fi dat la modul " Crezi ca acest om este partea ta? Mai asteptati...sau "Eu te-as sfatui sa analizezi lucrurile mai bine", dar asa?????
Incearca sa evaluezi situatia asa cum trebuie, cu astepectele ei negative si incearca sa descifrezi mai bine " schimbarea" lui si ce anume il sustine in aceasta atitudine...pentru ca ar fi posibil ca tu sa suferi degeaba crezand ca si el sufera din cauza ta.
Doamne ajuta! Totul va fi bine...incearca sa te calmezi si sa te odihnesti, altfel nu te va mai placea nimeni! De asemenea incearca sa te gandesti la faptul ca poate alesul tau va aparea mai tarziu, si va fi exact ceea ce iti trebuie tie...si poate ca acel calugar simte ceva si stie ce fel de om meriti alaturi 
|
Trebuia sa asculti de acel calugar.Multi dintre calugari sunt vazatori cu duhul dar nu spun deoarece au smerenie.Tu nu ai ascultat.El cu siguranta stia ca nu El este sortitul....si asa a vrut dumnezeu poate nu el era cel sortit.Si daca te iubea cu adevarat nu cred ca renunta la tine.Roaga-te si va fi bine.Linistete-te si dormi,mananca gasesti alta activitate...ia-ti un animal de casa si refugiaza-te...gandeste-te la altceva fa altceva nou.
Doamne ajuta