stiati ca americanii au un cip pe care daca il pun undeva la creierul mic ai posibilitatea sa inveti in doua zile o limba straina ? la inceput si noi am luat in ras treaba cu cipurile ...insa ...scrie si in Biblie ca doar ce vor avea semnul fiarei vor putea cumpara sau vinde etc.
Maxi si Nano ,catelusii nostrii au cipul pentru ca in spania nu puteam sa le facem vaccinurile ,medicul veterinar nu il trata etc Acum reintorsi definitiv acasa vrem sa le scoatem cipurile ,lui Nano deja i s-a mutat cipul ,si eu am citit ca cipul te poate imbolnavi de cancer ,de aceea am hotarat sa mai asteptam pana facem cununia religioasa ,plecam in luna de miere (trebuie sa ii luam cu noi ) si apoi le vom scoate ! nu ma intereseaza ce zice america eu nu vreau cipul la animalutzele mele ,cu atat mai putin la noi !
cand am venit acasa am observat ca toata lumea este f incantata ca are card bancar ...noi nu ne-am scos aici nici un card ...noi suntem fericiti ca am scapat de ele ...insa cu deschiderea firmei a trebuit sa facem un cont bancar pentru firma ,dar nu am scos cardul ...oare de ce sunt toti asa de incantati ? pentru ca cipul iti simplifica viata (in aparenta)
sotul meu are o vorba : diavolul iti da cu o mana ,si iti ia cu 3 inapoi ! pe mine una ma ingrozeste ideea ca ar putea sa bage la noii nascuti cipul fara ca noi sa ne dam seama ...adica sa ne dea copilasii in mana diavolului inca de la nastere ... ideea de noua ordine mondiala e legata de cipul acesta,pe care ne vor obliga sa il purtam toti ! numai ca noi oamenii suntem atat de disperati sa facem bani ,sa supravietuim ,nu mai avem timp de biserica si de rugaciune ,nu mai avem timp sa vorbim despre ceea ce se intampla in lume ...oare de ce ? asta e planul diavolului ,si din pacate fuctioneaza !
eu am semnat o petitie impotriva cipului ,insa ma intreb cat va conta ? se va face ce vrea america !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
|