View Single Post
Vechi 26.10.2009, 10:48:02
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa Vezi mesajul
Eu tot pe Basescu o sa-l votez, nu pentru ca ar fi bun, ci pentru ca din pacate nu este altul mai bun. Nu vreau sa ajunga hienele de la PSD la guvernare. Eu nu am uitat ca ei sunt cei care au pus tara pe chituci , vanzand fabrici, combinate, etc....distrugand totul. Iar cei de la PSD sunt manevrati de tatuca lor Iliescu, care este un ateu declarat.

Acum vad ca nicio televiziune nu-l mai sustine, inainte il sustinea Realitatea, insa Basescu cu echipa sa,nu a vrut sa vanda terenurile din Delta pe care le are concesionate patronul Realitatii si i s-a retras sprijinul. Va dati seama ce ar fi insemnat ca aceste terenuri care apartin tarii sa fie facute proprietate privata!? Ei bine, Basescu nu a lasat sa se intample asta, cum au facut cei de la PSD..au instrainat tot ce au putut...

Sper ca Dumnezeu sa ne dea intelepciune sa alegem totusi presedintele potrivit.
Pai nu il mai sustine nimeni pentru ca nu mai e de sustinut, el o ia vertiginos spre dictatura si nu va fi cum vrea el oricum...ar trebui sa respecte si celelalte partide, si nu sa faca panarama de parca ar da comenzi pe vas, mai ales ca e dus pe aratura rau...macar de-ar fi fost intreg la cap, dar asaaaa.....
Reply With Quote