tricesimusseptimus ne zabacesti cu „The Jewish Encyclopedia”.Da-mi voie sa iti spun ceva:„The Jewish Encyclopedia” nu face nici 2 bani pe langa biblie la fel ca de altfel si alte carti.Tu tot continui cu aceste explicatii.Noi nu suntem evrei.Apropo,ce spune „The Jewish Encyclopedia” despre Isus?Daca te iei dupa gandirea ebraica vei afla ca Isus inca nu a venit si Cel in care credem noi a fost un impostor.Asta e,asa gandesc cei de religie mozaica.Acum ce facem ar trebui sa ii credem?Plictisesti cu atatea explicatii fara sens.Ti-am adus in prim plan niste cuvinte ale unui evreu convins care nu a dorit sa puna in gura nimic "spurcat" chiar si cand i s-a poruncit in acea vedenie sa manance.Acest evreu vorbea despre niste "duhuri in inchisoare" si ca Evanghelia a fost predicata celor"morti" ca sa "traiasca dupa Dumnezeu,in duhul".Asta imi spune mai mult despre gandirea ebraica decat toate enciclopediile la un loc.Demonteaza-mi aceste pasaje ale lui Petru daca te tine,ca ai incercat tu niste interpretari dar erau de-a dreptul puerile(duhuri-persoane vii). Dar tu ce faci?O dai la vale cu „The Jewish Encyclopedia”.Ce tu nu vezi ce scrie in biblie trebuie sa iti spuna altii?Nu mai veni cu enciclopedii care contrazic biblia.Daca ai ceva de spus si de contrazis trebuie sa o faci cu biblia,daca nu tot ce spui nu are nici o valoare.Biblia vorbeste despre existenta sufletului dupa moarte si nici o gandire omeneasca nu poate desfiinta ce spune biblia.Tu driblezi intrebarile noastre si asta spune multe(ca si Condor).Daca ai fi avut dreptate,ar trebui sa raspunzi.
|