View Single Post
Vechi 24.10.2009, 22:40:44
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

Cand am spus ca "Nu a vorbit nimeni viu cu mortii in sedinte spiritiste.Sa fim seriosi." m-am referit la versetul de fata.Dar tu ce sa faci acum?Te agati de orice iti vine la indemana.
Au vorbit multi in sedinte spiritiste.Ca exemplu Saul.Ca nu a fost Samuel cel cu care a vorbit asta e o alta problema.Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea:Cu cine va fi Saul maine in Locuinta mortilor,daca nu Samuel a fost cel cu care a vorbit si daca intre moarte si inviere nu exista nimic?
1 Samuel 28:19 Și chiar Domnul va da pe Israel împreună cu tine în mâinile Filistenilor. MAINE, tu și fiii tăi, veți fi împreună cu mine și Domnul va da tabăra lui Israel în mâinile Filistenilor."
Schimbarea la fata daca tu o numesti spiritism este grav(eu nu am facut-o).La sedintele spiritiste vorbim despre forte malefice.Dar cum poti sa spui asta cand Isus a vorbit cu Moise,iar Biblia ce-i drept nu vorbeste despre o inviere a lui Moise?
Dar eu tot mai astept raspuns la intrebarea despre ingeri.Amani-amani,dar amanarea pentru mine e un semn ca nu iti convine raspunsul si inca mai cauti "manevre disperate".