E clar,cand vorbesc despre existenta duhurilor dupa moarte,gata sari ca ars ca este vorba despre spiritism.Eu am spus si o spun a mia oara ca a sustine existenta sufletului,a duhului dupa moarte nu inseamna a crede in spiritism.Daca ar fi asa,ar trebui sa il faci si pe Petru spiritist.
Eu din atatea discutii nu pot sa inteleg cata indarjire pentru a sustine un lucru pe care biblia nu il spune(sufletele mor).Pai citeste versetul cum ti-am spus,eu ti-am adus si explicatii desi ele va jignesc intelectul pentru ca sunt sigur ca si voi le vedeti desi nu vreti,doar sustineti ca sa nu se zica ca cedati.Ti-am spus ca nu este vorba ca le-a vestit celor morti cand erau in viata.E ridicol sa sustii asta,pentru ca Petru afirma clar :"pentru ca să fie judecați ca oameni în trup, dar să trăiască după Dumnezeu, IN DUH."Deci vor fi judecati ca oameni in trup,dar sa traiasca nu in trup,ci in duh.
Macar daca vrei sa ma contrazici vina cu argumente serioase nu cu paranoia spiritismului.Nu ma faci doar pe mine spiritist,in fata acestui verset il faci si pe Petru spiritist.Poate eu nu ma supar,dar nu este bine sa vorbim asa despre apostoli pe care indiferent de religie,toti crestinii ii respecta.
Last edited by Totpeetor; 24.10.2009 at 22:11:44.
|