Citat:
În prealabil postat de VoicaDaniela
:a spus ca multi dintre noi cei credinciosi(in opinia ei era defapt valabil pentru toi credinciosii dar eu am acceptat in forma asta)nu suntem adevarati credinciosi, deoarece credinta nostra si are la baza numai frica de a ajunge in iad.cu alte cuvinte suntem lasi.Nu stim de iubire si respet, stim de pedeapsa.
Parerea mea este ca multi dintre noi ar trebui sa ne punem intrebarea:oare daca m-as fii nsacut intr-o familie de musulmani si botezata in religia musulmana as mai fii fost eu astazi crestina?Dar daca m-as fi nascut intr-o familide de mormoni?Dar daca m-as fi nascut intr-o familie de atei si as fi fost educata nu in lumina crestinismului, ci in intunericul ateismului, as fii fost astazi crestina?Eu cred, ca negasind raspunsul adevarat la aceste inrebari, ar trebui sa constientizam ca bu avem merite pentru ca suntem crestini, ci suntem crestini din mila infinita a Domnului.
|
1.Cind ti-e frica nu esti neaparat las, esti CU GRIJA pentru fiinta ta, pentru viitorul tau, este o frica ZIDITOARE, si aste nu sunt numai cuvinte goale, asa se modeleaza caracterele cu adevarat puternice, stiind de pedeapsa, de consecinte. De aceea ni se spune: Du-te si nu mai face asta, nu mai pacatui! Intelegi?
2.Da, daca te nasteai eschimos acum mincai foca asta este si banuiesc ca nu ai fi putut tine post sau poate tineai mincind zapada si pinguin, cine stie...
3.Da, cred ca suntem crestini, in/din Romania, din mila infinita a Bunului Dumnezeu, Amin.