View Single Post
Vechi 24.10.2009, 12:26:34
metanoia2's Avatar
metanoia2 metanoia2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.08.2009
Locație: Cluj Napoca
Religia: Ortodox
Thumbs up

Scumpa mea, nu-l mai crede atat de bun, deschide-ti ochii gandeste-te realist la defectele lui. Asta este replica cea mai jalnica:"ma despart de tine pentru ca sa iti fie tie bine". Am auzit-o de la prietenele mele tot timpul. Eu eram mai retrasa nu ii tot schimbam, imi trebuia unul si bun, dar ele incercau poate asta o fi alesul, poate celalalt si intotdeauna se termina cu fraza asta.
Fii puternica, nu le da satisfactia asta de a te vedea daramata. Daca te-ar fi iubit cum crezi tu nu te-ar fi facut sa treci prin asta. Ipocritele sunt la moda si barbatii le iubesc mai mult pentru ca stiu sa para a fi interesante. Barbatii desi unii par mielusei, nu cauta echilibru ci o viata incitanta cu o femeie care pare sa le scape printre degete tot timpul.
Iti faci rau gandindu-te la ei; daca sunt fericiti Doamne ajuta!, daca nu la fel, nu iti dori sa i se intoarca lui nefericirea ta. Cand vei cunoaste persoana cu adevarat potrivita pentru tine ii vei multumi ca s-a despatit de tine acum.
Cand ai copii si bucuriile se tin lant si scot tot felul de perle, iar sotul te scuteste de multe eforturi si sta noaptea treaz in locul tau ca are puiutul febra, o sa te uiti inapoi si o sa te gandesti cat ai fost de prinsa in gandurile tale incat nu ai vazut realitatea.
Si realitatea este ca esti tanara, desteapta, credincioasa cu simtul umorului din cate vad si cu....o maaaare capacitate de a iubi. Calugarul a vrut sa te fereasca de desfranare ca sa iti intalnesti dupa facultate iubitul si sa fii curata. Si te rog chiar daca vor trece 2 sau trei ani sa ne scrii si atunci sa imi spui: " Ce naiva am fost sa nu vad diferenta intre ceea ce am vrut eu sa fie prietenul meu si ceea ce era de fapt. Si mai departe cum este sa il ai chiar pe barbatul care este ceea ce ai visat si care te-a asteptat toata viata sa apari."