View Single Post
Vechi 23.10.2009, 21:16:49
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit Spovedania si Impartasania sunt printre cele mai importante taine

ce parere sa am, Lavinia, cred ca parerea mea nu este asa de importanta, si mi-am dat seama ca am uitat sa mentionez pt. Diana23 ca varul trebuie dus la spovedit si impartasit - dar asta daca reuseste cineva sa-l convinga! daca nu, atunci cred ca trebuie procedat treptat si dupa cum am incercat sa explic mai sus... dar cel mai bine ar fi sa discute cu un preot iscusit, caci sfaturile si recomandarile de pe acest forum si de pe la alte pers., cunostintze etc, sunt orientative; asa, oricine poate da sfaturi, oricat de pacatos ar fi (cel mai 'graitor' exemplu: eu! care, la randul meu, am nenumarate pacate, 'cat nisipul marii', si care am nevoie de ajutor, si ii tot stressez pe altii cateodata, cerandu-le sfaturi etc - si iarasi, la randul meu, m-am apucat sa 'impart' sfaturi 'pretzioase', multe din experienta personala sau a altora, gandindu-ma si sperand ca poate vor fi de vreun ajutor, stiu si eu...)

Spovedania si Impartasania sunt printre cele mai importante dintre Sf. Taine ale Bis. Ortodoxe.
Reply With Quote