Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Haha, nu doar contrazic, chiar asa cred. NU cred ca vreodata in istoria noastra am avut ceva de castigat de pe urma rusilor. Nici astazi, nici acum 100 de ani, nici acum 200 de ani. Nu cred ca vreo alianta cu Stalin ar fi adus ceva bun Romaniei.
|
Crezi ca faptul ca esti crestina ortodoxa este un lucru rau? Crezi ca ai avut ceva de castigat prin faptul ca esti crestina? Dar de pierdut daca nu ai fi fost?? Faptul ca tu nu esti musulmana se datoreaza rusilor care au avut armata aici in zona cantonata vre-o 200 de ani si au luptat alaturi de romani cu turcii in nenumarate razboaie! Dai dovada de o necunoastere criminala a propriei istorii. Inteleg ca indracitii acum prin toate mijloacele massmedia incearca (si reusesc) sa dezbine crestinii si sa-i duca in turma razvratitilor si miseilor, dar nu inteleg cum acesti asa-zisi crestini nu pot sa incerce sa se informeze si sa nu mai inghita otrava care li se serveste!
Pe de alta parte in vremuri pasnice rusii au ajutat iarasi Romania in vremuri apuse. In secolul 18 aproape toata diplomatia romana era compusa din functionari rusi care erau printre putinii care vorbeau franceza si cunosteau meandrele diplomatice in aceasta zona. La fel cum mai tarziu s-au trezit romanii ca nu au pe cine sa puna rege si au adus de la nemti. Ce crezi tu in urma intoxicarii si dezinformarii de la tv nu este conform cu realitatea. Daca spuneti ca sunteti crestini si patrioti studiati-va macar istoria. Macar atat.
Un neam care nu-si conoaste istoria este condamnat sa si-o repete! Iar istoria (recenta) acestei tari nu este una tocmai placuta.
Si un ultim gand in privinta faptului
ca nu am castigat cu rusii. Iisus a fost dus la un moment dat pe o culme si vrajmasul i-a aratat toate bogatiile lumii ca i le va da daca i se inchina lui. Crezi ca ar fi avut de castigat Iisus daca (prin absurd) ar fi spus "da"?????
Exista in arhive nenumarate fotografii trimise de soldatii fascisti acasa in care se vad copii spanzurati in spate si cu aceasta isprava se lauda respectivul. Stii ce faceau fascistii in satele din Ucraina, Belarus, Rusia? Adunau tot satucul in biserica satului care era cea mai mare "cladire" din sat si dupa ce bateau in scanduri toate ferestrele si usile, puneau paie si dadeau foc. Si toti satenii (femeile, copiii, batranii(barbatii erau inrolati)) ardeau de vii cu tot cu biserica. Romania s-a aliat cu un regim satanic de EXTERMINARE. Daca tu crezi ca a facut bine eu nu mai am nimic de zis...
Inca o data, nu va lasati intoxicati!