Draga domnule Condor, am revazut multe din post-urile dvs si nu imi vine sa cred ca vad la om credincios (cum sunt sigur ca sunteti) atata MANDRIE, luare in deradere a credintei crestin-ortodoxe si incrancenare.
Va invit respectuos sa va recititi post-urile si sa le analizezati pe indelete, si daca nu va cer prea mult va rog sa dati dovada de putin mai multa smerenie, dragoste crestineasca (ma gandesc ca sunteti crestin ...nu??) si mai multa bunavointa, pentru ca sunt sigur ca lui D-zeu nu-i plac genul acesta de atitudini.
Am inteles, nu puteti fi convins cu oricate argumente vi s-ar aduce, asadar va rog, nu mai continuati aceasta polemica inutila si periculoasa pentru sufletul si mantuirea dumneavoastra, de ce fim pricina de pacate unii pentru altii?
Va multumesc pentru intelegere.
Cu respect (pe care il astept si din partea dvs. pe acest forum si in general fata de ortodoxie) ... un crestin ortodox cu mult mai multe pacate si greseli ca dvs.
Iertare daca am suparat pe cineva cu ideile mele