Subiect: Maica Domnului
View Single Post
Vechi 22.10.2009, 20:56:12
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Nu am spus ca ne mantuim cu ce este scris. Mantuirea vine numai prin credinta in jertfa Mantuitorului: "Caci atata de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat a dat pe sigurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara si sa aiba viata vesnica." (Ioan 3:16).

Dar, recunoastem ca Scriptura are un rol foarte important in drumul spre mantuire:

"din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, care pot sa-ti dea întelepciunea care duce la mîntuire, prin credinta în Hristos Isus."- spune Sfantul Apostol Pavel(2 Timotei 3:15)

Stiu ca veti continua sa veniti cu argumente impotriva cunoasterii Sfintei Scripturi. Aceste marturisesc despre Hristos, si "vrajmasul" nu vrea ca aceste marturisiri sa fie cunoscute.

"Cercetati Scripturile pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica; dar tocmai ele marturisesc despre Mine" (Ioan 5:39)
Eu nu aduc argumente IMPOTRIVA cunoasterii Scripturilor! De unde ai scos-o?
Crezi ca doar voi cititi Biblia? Este aberant!
Ci arat ca daca nu are smerenie si iubire, daca nu cauta sa se faca lacas al Sf. Duh, degeaba stie Scripturile! Cu cititul ramane!(de aceea am spus ca si dracul este teolog).
Cunoasterea in sine nu te mantuieste!
De aceea am amintit-o pe Sf. Maria Egipteanca.. era nestiutoare de carte, totusi este sfanta (si stia Scripturile, ii fusesera descoperite de Sf. Duh).

Dar nu poti veni si sa hulesti pe Maica Domnului (cum ca e simpla femeie, sa insinuezi ca ar fi avut alti copii etc.) si sa-mi vorbesti despre mantuire. Si-mi spui ca nu-L cunoastem pe Iisus! Pai tu Il cunosti, dar nu-I cinstesti Mama?
Te rog observa in VT cum erau pedepsiti cei care nu cinsteau chivotul legamantului.
Maica lui Dumnezeu este mult mai mult! Este cea mai sfanta dintre oameni. Ba chiar mai mult. Dar intai trebuie sa ai o idee cat de vaga despre ce inseamna lucru sfant.. Lucrul sfant nu-l cuprinzi cu mintea.
Reply With Quote