View Single Post
Vechi 16.02.2007, 22:13:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Cristi,

De ce acest mesaj are un impact din in ce mai mic?
Nu-mi dau seama exact, cu toate ca mi-am pus si eu aceasta intrebare de nenumarate ori. Mai exista deruta. Da, am scris bine, deruta. Iti dau un exemplu ca sa fiu mai clar. Am patit-o chiar eu la serviciu si nu numai, cind am vrut sa testez daca colegii si nu numai s-au mai spovedit sau daca se mai duc pe la biserica, oricum am abordat mai mult sau mai putin voalat , teme religioase, incercind chiar sa fac, daca pot spune asa, putina propaganda ortodoxa. Multi m-au intrebat daca ma duc la ortodocsi sau la alte culte, secte. Exista o amestecatura de informatii si mesaje din cauza mass media care din pacate in multe cazuri este aservita altor culte , bineinteles ca nu dezinteresat. O alta problema intilnita cu alte ocazii, am trimis prin email , chiar articole aparute chiar de pe ortodox.ro. Le-am recomandat unor prieteni. Reactia lor nu a fost pe masura, spunind ca continutul este greoi, alambicat, abstract, mult prea filozofic. Ar mai fi de spus, dar momentan ma opresc( am cam obosit tastind mesajul pe telefon). Scuze !
Reply With Quote