View Single Post
Vechi 22.10.2009, 07:07:37
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bastet Vezi mesajul
Credința sau lipsa de credință nu implică aderarea sau neaderarea la o anumită perspectivă științifică.

Ateismul nu este egal cu evoluția. Ateismul nu „propune” și nu „impune” nimic.

Reproducerea controlată (avort și contracepție) decurge logic din drepturile omului

(Despre „nebunia contemporană cu reducerea populației planetei” habar nu am.)
Ba da, credinta influenteaza aderarea la "perspectiva stiintifica". Evolutionismul are destule lacune (e pe-aici vreun topic despre asta?), in plus, difera de geneza biblica, ceea ce ar ridica probleme oricarui crestin. In schimb se potriveste perfect viziunii materialiste (atee) contemporane.
Iar teoria evolutionista l-a impulsionat pe Galton sa emita o teorie a darwinismului social (eugenie) care a fost preluata si aplicata in nazism. Iaca asa ideile "stiintifice" marete dau nastere unor planuri la fel de marete.
Ohoho... ateismul propune si impune legea bunului plac. Fac ce vreau cat timp nu deranjez pe nimeni! Dar daca evolutionismul functioneaza si la nivel social, pai atunci fiecare e pe cont propriu.. va supravietui cel mai adaptat, nu? Lege "stiintifica". In conditiile astea un fat nu ar fi foarte adaptat. Avortul devine un "drept" (auzi ce aberatie!) al omului (dreptul mamei de a-si ucide copiii, despre asta vorbim)!
Dreptul la viata va fi promovat doar de habotnici, probabil.

Citat:
Tu chiar crezi, sincer, că ateii sînt niște monștri imorali care merg din păcat în păcat?...
Ori asa cum spui, ori sunt prea prosti, dorm in ghete! Cum poti trai fara a cauta un raspuns la niste intrebari firesti: cine sunt eu, de ce traiesc, de ce doresc mai mult decat imi ofera lumea.. etc?
Reply With Quote