View Single Post
Vechi 21.10.2009, 15:43:25
ella87ella ella87ella is offline
Member

Data înregistrării: 10.12.2008
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Este un subiect greu de dezbatut cu multe cai si solutii...
Sunt multe exemple in ziua de azi, important e daca am cazut sa ne ridicam, daca nu am cazut sa ne pastram curati si cu gandul si cu sufletul si cu trupul,sunt fel si fel de cazuri in ziua de azi greu de dezbatut.
Un prim exemplu: O fata care a intalnit un baiat in liceu, au ramas impreuna, au trecu anii, s-a culcat cu el si dupa un timp s-au casatorit (doar ea a fost virgina.)
Al 2 lea exemplu: S-au intalnit si fata si baiatul , au ramas impreuna s-au culcat, amandoi au fost virgini si dupa un timp s-au casatorit.
Al 3 lea exemplu: O fata de 16 ani se culca cu un baiat mai matur, a 3 ora ramane gravida, creste copilul , nu ramane cu acel baiat.
Al 4 exemplu : Fata virgina, care e mandra, care viseaza cum va fi ziua nuntii, care dispretuieste si judeca pe cele care au cazut.
Al 5 exemplu: Fete care o fac cu mai multi baietii,pt ele conteaza doar sexul..........
Al 6 exemplu: Fete care se culca doar cu unul, apoi se despart de el, apoi isi dau seama ce au facut si incerc sa se ridice, dar cu greu, mai grea e ridicarea pt unul cazut care stie ce e pacatul.......
Al 7 exemplu: Baietii care vor fete virgine , desi ei nu sunt.
Al 8 exemplu: Baietii care cauta fete virgine, se culca cu ele, apoi le parasesc.
Al 9 exemplu: Baietii care vor sa traiasca cu fetele cam tot ce vad prin filme si la tv si in reviste.
Al 10 exemplu: Baietii care isi doresc cu adevarat o femeie, nu un obiect, care o iubesc pt sufletul ei, nu doar pt trup, care se gandesc la o prietenie curata si la o familie.
Deci sunt cazuri si cazuri.......din auzite si din cunostiinta am expus exemplele.
Ideea e ca in ziua de azi prea putina lume e virgina si cu gandul si cu trupul.
Important e sa i incurajam pe cei care au cazut sa se ridice, iar pe cei care nu au cazut sa nu cada in pacat.
Si Dumnezeu le va randui jumatatea pe care o merita!
Doamne ajuta-ne si fereste-ne de patimile trupesti!

Last edited by ella87ella; 21.10.2009 at 15:52:58.