Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
Cred ca la fel de bine se potrivea sa adresezi aceasta postare si persoanei pe care o admiri,nu numai celei pe care nu o accepti.
|
Ah, nu ma sincronizez deloc cu aceste postari! Te rog sa imi arati mie unde am scris ca nu te accept?! Eu il accept si pe Topcat si mi-e asa simpatic, daramite niste crestini! Poate ca era mai bine sa dedic postarea amandurora, ce-i drept, fac mea culpa, insa logica mea, bazata pe afirmatiile voastre, a fost ca Domnul Zaharia (ca sa nu mai existe niciun dubiu asupra prescurtarii) este mandru, nu isi modifica comportamentul... voi sunteti smeriti (asta voi ati spus-o!eu nu stiu care e smerit si care nu! eu stiu numai depsre mine cum sunt).
Intentia mea este sa va impac!!!
Asadar, rectific!!!
Pai bine, Marina si Domnule Zaharia, netinand partea nimanui acum, noi, crestini fiind, mergem dupa legea Talionului? Dinte pentru dinte? Jignire pentru jignire? Otrava pentru otrava? Si uite asa vine o otrava si mai mare si cercul vicios se intinde la nesfarsit. bun, sa zicem ca domnul Zaharia a gresit. Fiti Dvs mai buna decat e Dumnealui! Ce e asa greu sa isi ceara omul iertare, chiar daca stie el ca nu a gresit, pentru a se face pace? Daca va veti cere iertare Dvs prima si veti primi in schimb de la Dl Zaharia vreo replica acida, atunci veti fi razbunata. Daca veti primi impacarea, veti fi linsitita in suflet.
Domnule Zaharia, faceti Dumneavoastra primul pas, fiti mai bun decat este Marina! Ce e asa greu sa isi ceara omul iertare, chiar daca stie el ca nu a gresit, pentru a se face pace? Daca va veti cere iertare Dvs primul si veti primi in schimb de la Marina vreo replica acida, atunci veti fi razbunat. Daca veti primi impacarea, veti fi linsitit in suflet.Asta e calea cea mai buna de a solutiona un conflict. Noi adesea vrem sa ii schimbam pe altii, dar pe noi nu. Faceti Dvs (
Marina sau Zaharia) primul pas, ca doar sunteti
amandoi dintr-o bucata!
Si ne iarta greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri!