View Single Post
Vechi 21.10.2009, 14:44:40
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Exact ce spuneam si eu, in fata lui Dumnezeu suntem OAMENI, nu neaparat doctor, inginer, profesor etc etc

Marina, cum v-ati simti daca cineva v-ar spune ce i-ati scris Dlui Zaharia referitor la poleiala ieftina?
Credeam ca ai inteles ce fel de om sunt! Dintr-o bucata! daca asta ar fi adevarul cu privire la persoana mea, nu ar avea de ce sa incapa suparare in inima mea.

Stai linistita Glykis, el nu rabda nimic!!! Totul plateste!!! Si oricum, totul e calculat la el. Risipind otrava doar nu crezi ca asteapta sa primeasca in schimb parfum??? Nu face decat sa culeaga ceea ce cu buna stiinta a semanat!

Cat despre sminteala, fii pe pace,precum am mai spus nu mai este cazul sa zabovesc inutil pe acest topic, ca intr-un fel de dialog al surzilor.

Marina, la toate mi-ati dat replica, numai la ce era principal nu! iertarea! Pai bine, Marina, netinand partea nimanui acum, noi, crestini fiind, mergem dupa legea Talionului? Dinte pentru dinte? Jignire pentru jignire? Otrava pentru otrava? Si uite asa vine o otrava si mai mare si cercul vicios se intinde la nesfarsit. bun, sa zicem ca dl zaharia a gresit. Fiti Dvs mai buna decat e Dumnealui! Ce e asa greu sa isi ceara omul iertare, chiar daca stie el ca nu a gresit, pentru a se face pace? Daca va veti cere iertare Dvs prima si veti primi in schimb de la Dl Zaharia vreo replica acida, atunci veti fi razbunata. Daca veti primi impacarea, veti fi linsitita in suflet. Asta e calea cea mai buna de a solutiona un conflict. Noi adesea vrem sa ii schimbam pe altii, dar pe noi nu. Faceti Dvs primul pas,ca doar sunteti dintr-o bucata!
Si ne iarta greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri!