View Single Post
Vechi 21.10.2009, 13:49:17
elenaf elenaf is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: cluj-napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Cat despre cel care s-a nascut in alta confesiune, nu ne este noua dat sa spunem ca nu se mantuieste. Dar pe cel care doreste sa devina ortodox, nu trebuie sa-l sfatuim sa nu vina la Ortodoxie, pe motiv ca nu are ce pierde.

Bravo felicitari pentru aceste randuri, aveti dreptate.

Doamne fereste sa ceri o parere, ca incep dezbaterile, e foarte usor de comentat. De aceste probleme m-am lovit si eu acum 8 ani. toata lumea doar comenta, dar un sfat concret doamne fereste sa-ti dea. Da se poate trece usor de la religia reformata la cea ortodoxa, se face doar completarea botezului, adica miruirea si taierea parului in cruce, si normal nasii trebuie sa fie de fata, plus taxa platita la biserica. Asta e tot si imi pare rau ca nu am intrat mai repede pe forum, am fost in incapacitatea de a folosii multe, incepand cu creierul, dupa un TCC(traumatism cranio cerebral) suferit dupa un accident rutier.
Si un raspuns de ce renunti la religia ta?, eu simtit ca sunt mult mai aproape de dumnezeu, in biserica ortodoxa, sunt mult mai linistita cand pot sa ma rog alaturi de toti sfintii nostrii.
si am mai multa protectie datorita cruciulitei de lemn de la gat pe care o port ca cel mai scump diamant. Pentru mine a fost si este o minune aceasta legatura care o am cu dumnezeu. Si normal tot minune si putere de la dumnezeu este ca m-am trezit din coma dupa cateva zile de la accident. Doamne ajuta pe toata lumea
Reply With Quote