Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
Daca te erijezi in avocatul d-lui Zaharia e problema ta, iar pe mine nu ma intereseaza!
Eu nu vorbesc cu apropouri.Deci mesajul meu catre domnul Zaharia este f clar si direct, fara insinuari si duble intelesuri.Eu am dat un exemplu in care m-am luat pe mine ca subiect.Acum ti-e clar??????? Nu e vorba in propozitie nici de Zaharia, nici de Ionica, nici de Vasilica, ci DE MINE!Ma intereseaza punctul dansului de vedere vis a vis de subiectul iertarii, atata timp cat aceasta nu mi-a fost acordata!
|
Doamna Marina Alca... va intreb si eu pe Dvs...
unde in mesajul meu v-ati citit Dvs numele? Singurul nume propriu pe care l-am folosit in postare a fost Zaharia! Destinatarii mesajului nu erau clar enuntati, ce-i drept. nu citasem niciun mesaj anterior. Un indiciu aveti in acel "noi, astia care suntem mai tineri si ne poate fi tata", categorie in care nu va incadrati, dupa cum o spuneti Dvs. deci de aici sunteti exclusa. Inseamna ca v-a atras postarea mea si ati simtit ca ma adresez si Dvs. Daca postam un mesaj mai clar, fara insinuari, nu era bine, pentru ca era atac la persoana, iar asa, fiecare intelege ce vrea. Dvs ati considerat mesajul meu, bunaoara, ca un atac la persoana Dvs! Eu una mi-am spus parerea (asa cum o facem toti) vis-a-vis de aceasta discutie. era normal sa fiu ori pro, ori contra. Nu am nominalizat pe nimeni, nu am aratat cu degetul - "voi", ci am folosit pluralul modestiei, "nu", pentru ca si mie mi se intampla sa judec si sa ii critic pe altii de foarte multe ori. Nu de aceasta data, dar de foarte multe ori. De altfel, mesajul meu era foarte clar, dar ma justific pentru ca a fost interpretat gresit. Ceea ce nu pricep de unde atata... aprindere si reactii atat de dure, si acum va rog sa ma iertati, pentru ca voi spune ceva la persoana care sigur nu va va placea - daca Dvs, cei trecuti de o anumita varsta, reactionati si ganditi asa, ce modele ne dati noua, tinerilor? Acum intelegeti de ce l-am luat ca model ca model pe acest forum pe dl zaharia?