View Single Post
Vechi 21.10.2009, 02:26:04
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Va rog sa imi spuneti si mie, cine pe cine a jignit sau insultat? am ajuns atat de sensibili, incat socotim jignire sau insulta orice nu convine parerilor noastre? Unde ati vazut Dvs atacuri ad hominem in acest topic? /eu am vazut numai atacuri la persoana lui Zaharia). Cineva si-a spus o parere, si-a cerut iertare (intuind bine ca raspunsul avea sa deranjeze) si de aici o multitudine de riposte. Ba ca nu e bine sa isi ceara iertare,ba ca nu e smerit, ba mai bine nu mai spunea. Cine suntem noi sa ii judecam pe altii, sa le spunem ce sa faca si ce sa spuna? Macar de ne-am vedea noi pacatele pe care le vedem mereu la altii! dar asa este, un om mandru ii va vedea intotdeauna pe ceilalti mandri. Pe mine m-a intristat faptul ca in capul Dlui Zaharia, care a sarit sa ii apararea Anei, care facuse o simpla remarca, i s-au spart toate oalele. Noi, astia mai tineri, oare nu credem ca am avea ceva de invatat de la un om de 47 de ani (care ne-ar putea fi si tata unora , by the way), care e misionar crestin si care pana acum a sustinut neclintit credinta ortodoxa? Sau vreti sa desfiintam din vocabular cuvantul iarta-ma?
Daca te erijezi in avocatul d-lui Zaharia e problema ta, iar pe mine nu ma intereseaza!
Eu nu vorbesc cu apropouri.Deci mesajul meu catre domnul Zaharia este f clar si direct, fara insinuari si duble intelesuri.Eu am dat un exemplu in care m-am luat pe mine ca subiect.Acum ti-e clar??????? Nu e vorba in propozitie nici de Zaharia, nici de Ionica, nici de Vasilica, ci DE MINE!Ma intereseaza punctul dansului de vedere vis a vis de subiectul iertarii, atata timp cat aceasta nu mi-a fost acordata!