View Single Post
Vechi 20.10.2009, 23:48:21
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
A deci tu scrii, constient fiind ca repercusiunea lecturarii mesajului tau ar putea fi acela de a-i transforma pe cei vizati in Pepsi...si totusi vezi in asta ceva pozitiv, prin prisma faptului ca iti arogi dreptul de ai fi cel care smereste, anesteziaza si anihileaza nervii indivizilor...urcusul lor duhovnicesc devenind astfel unul muuult mai sprinten .

Era vorba despre ipocrizia cu care sunt folosite formulele de politele crestina...e o nuanta aici
Eu am vorbit romaneste (si mi-ar fi greu sa mai fac si o traducere din romana in romana pt. a fi inteles si mai bine !),deschis ,fata catre fata,fara menajamente sau dorinta de a alinta pe cineva sau cindva si fara a-mi ascunde parerile sau trairile. Intelegeti voi ce voiti din spusele mele,dupa cum si ce interese aveti. Este loc in lumea aceasta si si pe forum pt. toti !
Citind insa ultimile speculatii abile ale tale mi-am adus aminte de zicala care este postata pe aeroportul ,,Ben Gurion" din Tel Aviv pt. confratii din diaspora care se reintorc acasa: ,,mai, mai veniti si frumosi ca destepti suntem toti !"

Cred ca este destul cit am zabovit in acest subiect.