View Single Post
Vechi 20.10.2009, 18:03:40
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Foarte interesant topic, Sophia!
Cred ca fiecare este ispitit in felul lui: barbatii prin cele trupesti, iar femeile prin mandrie (parerea mea).
Pentru mine, o mare ispita din partea unui barbat crestin este lipsa de respect fata de femei. (Nu cum se imbraca, cum arata, cat stie etc... ci LIPSA DE RESPECT!)
Pentru ca oricat de mult m-as stradui sa fac binele, un barbat crestin care are dispret fata de femei (misogin sau poate doar prea critic, mandru, lipsit de iubire), ma dezamageste profund... adesea evit si sa-i privesc. Cunosc barbati necredinciosi care sunt fustangii sau misogini, plini de mandrie.. ii accept fara probleme. Dar nu pe crestini! Pentru ca macar primii sunt lipsiti de ipocrizie.

Sper ca nu am suparat pe nimeni.
nu se supara decat cei care se simt. insa ar trebui sa stii ca si fustangii, cand "te respecta" asa cum crezi tu, tot ipocrizie se cheama. si scopul "respectului" banuiesc ca il cunosti. nu stiu cum te simti mai bine: cu o privire lasciva si libidinoasa pe tine sau una lipsita de respect, acuzatoare...
nu cred ca e cazul sa generalizezi. si pentru mine e valabil chestia cu generalizatul.
mai da-le o sansa crestinilor. nu cred ca un tanar crestin care vrea sa se casatoreasca se uita cum spui tu. doar daca e la inceput de drum si e prea aprins si putin habotnic. insa, sunt sigur ca apreciaza ce trebuie la o fata. daca nu... ghinion pentru el.

Sper ca nu am suparat pe nimeni. :))

Doamne ajuta!