Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Pt. ca suntem de pareri diferite si nu este musai sa o accepti pe a altuia si pt. ca este politicos si elegant ,nemaivorbind ca aceasta este afirmatia cu care fiecare cresrin (nu si cretin !)isi incheie orice conversatie(este una din poruncile bisericesti si nu de ,,bune maniere" prin care esti obligat sa nu te prinda somnul noptii neimpacat cu lumea !). Actiunile sunt ale tale(tu, oricare in general) dar criticile sunt ale celor intre care traiesti , dar este altceva daca accepti sau nu !
Este un proverb despre barbatii inselati care se aplica f. bine si aici. Proverbul suna asa: nevasta pune coarne barbatului ...dar el le poarta cit timp vrea el... omul se ambitioneaza si greseste dar persista in pacat atit cit vrea el , pt. asta nici nu exista mintuire impotriva vointei nimanui !
Si ma iertati fratilor, pe mine pacatosul !!!
|
Da, lasa ca am inteles eu ambele tactici...dar nu am spus decat ca suna ca si cum as intra intr-un birt si le-a spune celor cu paharul in mana " Cotrentelor, lasati paharul si treceti la citit Psaltirea daca vreti sa va mantuiti!!!! Sa ma iertati pe mine pacatoasa!"

...
am chef de glume, deci chiar te rog sa nu ma iei in considerare!