Citat:
În prealabil postat de condor
Titlul, dat de dvs. acestui topic, este mincinos doarece "adventistii cred in viata sufletului dupa moarte", dupa ce va avea loc invierea data de Mantuitorul si mostenirea vietii vesnice. "Voia Tatalui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede în El, sa aiba viata vesnica, si Eu îl voi învia în ziua de apoi."
P.S. Pentru un adventist "suflet viu" inseamna exact ceea ce spune Sfanta Scriptura: adica omul in intregime (trup si suflare de viata - vezi Facerea 2:7).
|
Topicul are ca punct de referinta adevarul.Adevarul este ca adventistii nu cred in viata sufletului dupa moarte.Faptul ca voi aveti alte notiuni decat crestinii e problema voastra.Topicul este totalmente adevarat.
Citat:
Atunci, vreau sa va intreb, si pe dvs., de ce lipseste Hristos din aceasta teologumena? De ce, in locul lui Hristos sunt puse biserica si preotii?
|
De ce "lipseste" Iisus din pilda bogatului nemilostiv si a lui Lazar?
Citat:
De ce sa discut despre profetiile Ellenei White? Nu le sustin, asa cum sustineti dvs. traditia ortodoxa . Pentru adventisti, doar ce spune Sfanta Scriptura este considerat adevar incontestabil.
|
Adventistii habar nu au ce zice biblia.Faptul ca posedati o biblie si ca cititi din ea nu inseamna nimic.La fel fac si vrajitorii care folosesc cele sfinte in sensuri necurate.Si Satana e teolog.