View Single Post
Vechi 19.10.2009, 20:11:57
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Iustin45 Vezi mesajul
Explica-mi si mie de ce titlul acestui topic e mincinos! Mincinos esti tu acum.
Titlul, dat de dvs. acestui topic, este mincinos doarece "adventistii cred in viata sufletului dupa moarte", dupa ce va avea loc invierea data de Mantuitorul si mostenirea vietii vesnice. "Voia Tatalui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede īn El, sa aiba viata vesnica, si Eu īl voi īnvia īn ziua de apoi."

P.S. Pentru un adventist "suflet viu" inseamna exact ceea ce spune Sfanta Scriptura: adica omul in intregime (trup si suflare de viata - vezi Facerea 2:7).

Citat:
Toate invataturile parintelui Cleopa sunt pe baza Scripturii si Sf Traditii si eu cred ca sunt reale. In teologia ortodoxa se numesc teologumene.
Atunci, vreau sa va intreb, si pe dvs., de ce lipseste Hristos din aceasta teologumena? De ce, in locul lui Hristos sunt puse biserica si preotii?

Citat:
Si ,,profetesa" voastra avea o groaza de aberatii de care nu vrei sa se discute si care vorbeau despre sfinti si ingeri
De ce sa discut despre profetiile Ellenei White? Nu le sustin, asa cum sustineti dvs. traditia ortodoxa . Pentru adventisti, doar ce spune Sfanta Scriptura este considerat adevar incontestabil.