Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
 M-ai facut sa rad, dar totusi imi este greu sa cred ca atractia fizica( luata ca atare) este valabila numai in cazul barbatilor...realitatea este alta. Cred ca barbatii pot rupe dorinta mai usor de sentiment si la impulsuri mult mai simple...pe cand in cazul mecanismului femeii este nevoie de mai multa complexitate...  , gresesc?
|
Necesitatile barbatilor si femeilor sunt destul de diferite. Daca barbatii iubesc mai mult visual, femeile o fac mai mult cerebral. Daca barbatii au nevoie de o femeie "slaba" care sa le dea impresia de putere, femeile au nevoie de barbati puternici care sa le dea impresia de siguranta. Aici este interesant cum practic instincte diametral opuse pot duce la aproximativ aceiasi senzatie satisfacatoare: ca cuplul este puternic si in siguranta. Daca barbatul iubeste mai mult visual si are nevoie de femeia care sa-i acorde puterea, femeia iubeste mai mult cu urechile (cerebral) si este excitata de sentimentul de putere pe care i-l inspira barbatul. Aceasta este o taina cred eu, cum se intrepatrund formand un tot intreg aceste concepte. Ce stim noi....