View Single Post
Vechi 19.10.2009, 17:31:17
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
PT. AndruscaCMI:
Dar de ce crezi tu ca un barbat nu si-ar dori o asemenea femeie? Ce te face sa crezi asta ? Imi faci impresia unei femei inteligente . Crezi ca barbatii isi doresc femei cu care in clipele de intimitate sa poata discuta lucruri savante sau de ce a scazut productia de griu la hectar anul acesta sau ce se intimpla cu septelul de nu i se mai poate opri prabusirea ?
Desi si noi barbatii suntem nascuti din femeie, desi suntem oameni ca si ele noi le vedem ,le dorim si le apreciem un pic altfel decit ele pe noi .Asa este firea lucrurilor.Desi ele ne nasc, ele ne invata ce este fraga buzelor si cum se fura,ele ne invata cum sa le ,,vorbim" si sa ne uitam in fundul ochilor lor (acolo unde este haul simtirii umane)privindu-le patimas pina la urma rareori mai au puterea sa stapineasca situatia si sfirsesc prin a se darui. Ce simplu se scrie ,,a darui" dar ce lume ascunde in el acest cuvintel !
Dar destul cu explicatiile pt ca depasim ... interesul...

Sunt de acord si cu parerea fratelui Sergiu...este bine !
Hmmm...da, am inteles acum. Nu, nici nu mi-am imaginat vreodata ca barbatii in clipele de intimitate isi doresc sa discute despre grau, despre politica sau facturi( desi exista probabilitatea sa existe cativa si de astia) insa mi s-a parut termenul de "femeie devoratoare" putin intrigant si am vrut sa aflu mai multe detalii...