Citat:
În prealabil postat de laviniag23
Tot respectul pt sfaturile tale, e drept ca oricui pot fi de folos. Tu, ca misionar ortodox, ai ales calea asta si e menirea ta sa ii mai luminezi si pe altii. Stiu ca aici nu realizezi atacuri la persoana ci doar etichetezi comportamente. La varsta ta cantaresti altfel viata decat la cei 28 de ani ai mei. Cum ai spus si tu...daca as putea schimba ceva din trecutul meu, mai mult ca sigur as face-o, dar nu in intregime. Si stii de ce? Pentru ca tocmai experientele din trecut fericite sau nu, m-au facut sa-mi doresc o familie care sa ma implineasca. Si in urma lor, pot spune ca am o familie minunta (un sot si o fetita care reprezinta enorm in viata mea si pentru care ii multumesc lui Dumnezeu; ce-i drept , in prezent e cam greu sa-ti intemeiezi si mai ales sa pastrezi o familie). Asta vreau sa spun (nu toti avem puterea, cum o ai tu de exemplu, sa mergem numai drept). Important este finalul si cum evitam greselile din trecut. Probabil ca tie iti este mai usor, nefiind casatorit, sa vezi lucrurile astfel si poate tocmai din acest motiv ai ales aceasta cale demna de a trai, de altfel, privandu-te de eventualele contacte ce te-ar putea intina. Nu cunosc mai multe detalii despre viata ta si, prin urmare, n-as vrea sa etichetez sau sa comentez alegerea ta de viata.
Oricum, iti dau dreptate in multe privinte (nu in toate, evident) si astept in continuare si alte sfaturi. Dumnezeu sa ne aiba pe toti in paza Sa!
|
Sa ai grija de inima buna din tine si sa te intaresti in credinta ! Probabil ca si tu vezi dar eu iti spun ca mare dragoste si purtare de grija a avut Hristos cu tine binecuvintindu-te cu o familie asa cum o descri .Sa sti insa ca acestea sunt daruri dumnezeiesti si nu lucruri firesti(noi nu avem fapte bune pe masura unor asemenea daruri ), pt. ca lesne putea sa fie si altfel. Pt. aceasta sa te intaresti in credinta si in buna vietuire astfel ca atunci cind Hristos va veni si iti va cere plata pt. aceste daruri sa te gaseasca pregatita . Spun asta pt. ca acesta este cuvintul lui Hristos : ,,...de la cei care au primit mult ,mult se va cere" iar cererea o face prin implinirea de jertfe !
Sa fiti binecuvintati si sa aveti dragoste jertfelnica intre voi toti cei ai casei tale !