Citat:
În prealabil postat de adimirea
Nu iti vreau raul si crede-ma ca inteleg cat pot eu.. incerc sa inteleg situatia ta. Dar ai grija la 'lauda' adusa ateilor... invatatura dreapta mai curand te invata nici macar sa nu vorbesti cu astfel de persoane, darmite sa le faci mai bune decat un crestin.
|
Sa stii ca nu este asa. SUNT persoane necredincioase mai bune decat unii credinciosi.
Citat:
Si legat de problema ta.. ma intreb.. daca vine insusi satana si iti spune 'da-mi sufletul si o sa ai un copil' Ce ai face?'
|
Citat:
Ce incerc eu sa te fac sa intelegi este ca totul se face cu Voia lui Dumnezeu.
Nu cu inventii moderne, nu cu pact cu diavolul. Este lipsa de credinta, si pacat mare. Daca nu poti face copii este pentru un motiv, toate au un motiv, nu te poti impotrivi Voii lui Dumnezeu.
|
Medicina nu este satana.
Si nu toti crstinii ortodocsi sunt contra metodelor de procreatie asistata.
Cunosc multi care nu sunt contra, daca se fac eforturi sa nu se sacrifice embrioni.
Stii vorba: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista - respectiv in uter

Dumnezeu i-a dat omului si mintea cu care a descoperit medicina.
De altfel daca nu e voia Lui, nu poti avea copil cu nici o metoda.
Citat:
Este spus ca se iarta multe, dar pacatele impotriva Duhului Sfant cu greu se pot ierta... blasfemiile, injuraturile de cele sfinte. Decat sa spui 'nu cred' mai bine ai fura, ai bate, si ai face orice alte lucruri urate, scarboase si satanice.
|
Adica, dupa tine, mai bine un pedofil poli-ucigas nepocait si mandru de el ca Fourniret (procesul de anbul trecut din franta) care crede in Dumnezeu si in Maica Domnului (cica i-a aparut, etc, de aia era obsedat de virginitate), decat un ateu normal , om la casa lui, care isui face datoria dupa cum stie el?
Haida de!