View Single Post
Vechi 19.10.2009, 08:50:12
Bastet's Avatar
Bastet Bastet is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Bine ai venit pe acest forum ! Rugămintea mea este de a-ți schimba tonul și stilul ăsta miștocăresc . Nu de alta , dar , cu siguranță adminul se va seziza și vei sta ceva timp pe tușă. Nu cred că asta îți dorești . Este o rugăminte în afara subiectului de față . Viață lungă ( și pe acest forum ) . Stă în bunul simț și voința ta ! Toate cele bune .
Bună ziua și mulțumesc de întîmpinare.

Nu se voia tonul meu a fi miștocăresc, era pur și simplu indignare. Iar imprecațiile nu-mi stau în stil.

Aș încerca să răspund cu bun simț dacă aș răspunde unui mesaj care nu ar atenta la drepturile cele mai de bază ale unei ființe umane. Eu spre exemplu nu vreau copii – poate mă voi gîndi în cîțiva ani la o adopție totuși.

Dar ca unei femei care își dorește foarte mult un copil să i se facă observație că a recurge la beneficiile medicinei este mîndrie și conlucrare cu satana mi se pare nu numai o manipulare tendențioasă, dar și o insultă.

Una e să îți exprimi o părere, alta e să ataci pur și simplu dreptul unui om de a recurge la îngrijiri și tratamente medicale.
Reply With Quote