View Single Post
Vechi 19.10.2009, 08:30:51
Bastet's Avatar
Bastet Bastet is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adimirea Vezi mesajul
Toleranta NU este o virtute crestina atunci cand este vorba despre lucruri impotriva dreptei credinte!
Adevăr grăit-ai. Îhî, așa-i, dacă nu-i în biblie=dreapta credință, e musai un lucru „rău” (de la satana chiar).

Citat:
Nu iti vreau raul si crede-ma ca inteleg cat pot eu.. incerc sa inteleg situatia ta. Dar ai grija la 'lauda' adusa ateilor... invatatura dreapta mai curand te invata nici macar sa nu vorbesti cu astfel de persoane, darmite sa le faci mai bune decat un crestin.
Vezi să n-ai un șoc. Te-ai gîndit că instalatorul tău poate fi ateu? Te-ai gîndit că tanti care-ți vinde pîinea la magazin poate fi atee? Să nu cumva să vorbești cu ei! Sînt înafara credinței celei drepte!

Citat:
Si legat de problema ta.. ma intreb.. daca vine insusi satana si iti spune 'da-mi sufletul si o sa ai un copil' Ce ai face?'
Exagerezi. Se cheamă „om de paie”.

Femeia vreau un copil. Cine ești tu să-i spui că de fapt îi dă tîrcoale satana? Nu ți-ar fi rușine!

Citat:
Eh, la mine era altceva. Iar acum, nici macar nu prea mai imi doresc acel lucru atat de mult. Ce incerc eu sa te fac sa intelegi este ca totul se face cu Voia lui Dumnezeu. Nu cu inventii moderne, nu cu pact cu diavolul. Este lipsa de credinta, si pacat mare. Daca nu poti face copii este pentru un motiv, toate au un motiv, nu te poti impotrivi Voii lui Dumnezeu.
Medicina nu e pact cu diavolul. Știința nu e pact cu diavolul. Dacă tu crezi altceva, du-te înapoi în pădure sau mută-te într-o sihăstrie și nu mai atinge o tastă cîte zile oi mai avea.

Cînd omul e bolnav, apelează la medicină. Cînd vrea să spună prostii pe forumuri, se folosește de Internet și de calculator.

Cînd o femeie vrea copii și cu un ajutor medical îi poate avea fără riscul de a le aduce prejudicii, este normal să îi facă. Treci peste asta.

Citat:
Neascultarea, egiosmul, mandria... sunt cele mai grave lucruri pe care le poate face un om. Un calugar toata viata se lupta sa dobandeasca ascultarea; ascultarea se spune ca este virtute mai mare decat facerea de minuni.
Ce neasculare? Să te-asculte pe tine?

Cît despre egoism și mîndrie, uită-te întîi să vezi ce cuvinte ies din gura ta.

Citat:
Oi fi eu nebun si paranoic si alte din astea ce am zis mai sus.. dar mereu cand dau peste cateva nume de useri, dau de lucruri care ma intristeaza... sunt cativa care fac pe desteptii si corectii pe aici, si nu ma refer la tine.
Iar tu vrei să le luminezi calea, ce frumos.

Citat:
In general, incerc sa-i evit pe cei care se baga in seama pe forumuri crestine dar nu au nici o treaba cu credinta, alta decat sa o terfeleasca.
Nu terfelesc nimic decît habotnicia unui fanatic care e în stare să îi spună unei femei că nu e „moral” să facă un copil folosindu-se de avantajele medicinei moderne.
Reply With Quote