View Single Post
Vechi 19.10.2009, 01:58:05
adimirea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ba da mintea omeneasca poate prevede multe calmitati globale, am fi stiut deja daca vre-o catastrofa planetara este pe aproape, nu tzunamiuri si alte nimicuri din acestea ci ERE GLACIARE sau SOARELE CARE SE STINGE, etc

Data EXACTA si ora nu avem cum sa o cunoastem dar in cazul lui 2012 ceva din structura geologica a pamintului ne-ar fi dat de inteles ca ne apropiem de un punct culminant inca de pe acuma, insa cu riscul de a dezamagii pe multi fanatici catre asteapta sfirsitul cu saliva la gura acest lucru AICI PE TERRA nu are cum sa se intimple fara sa stim si sa observam diverse fenomene premergatoare cu Muuuuuuuuuuulti ani inainte.

La cest lucru facea referire Mintuitorul , ca nu avem cum sa stim nici ziua si nici ceasul..insa asta in cazul unor CALAMITATI IN DESFASURARE MASIVA SI AGRESIVA, adica sa zicem ca vine mare3a peste noi sau se crapa pamintul in bucati noi TOT NU AVEM CUM SA STIM EXACT cind va veni sfirsitul FINAL, explozia plenetei sau mai stiu eu ce

Deci sa mai si gindim cu ce ne-a inzestrat Dumnezeu!
Evident, se poate sa ne gandim la asta dar eu nu ii vad rostul... Mie cel putin nu mi-ar ajuta catusi de putin sa anticipez acest moment. Ce imi ajuta asa cum am spus, este sa meditez asupra faptului ca voi muri, si voi raspunde pentru ceea ce fac in viata aceasta, intai la Judecata Particulara de la 40 de zile dupa moarte, si apoi la Judecata De Apoi.

Date exacte.. au dat 'profetii' mereu; din cativa in cativa ani mai apare cate o 'teorie stiintifica' cu privire la data sfarsitului. Am pus ghilimele pentru ca e orice numai stiintifica nu; e mai mult 'senzational de discovery' si alte posturi de care mai bine stam departe, ca spun numai prostii.

Si poate nu stiu eu foarte bine, dar din cate stiu nicaieri nu se vorbeste despre distrugerea planetei. Am citit acum mai multa vreme Apocalipsa, dar este vorba despre A Doua Venire a Mantuitorului, despre invierea mortilor si Judecata De Apoi.

Si nu despre prostiile pe care le zic necredinciosii, si sperie lumea aiurea. Si inca ceva: Treaba asta cu 2012 este o prostie pur 'new age', secta/religie/mizerie care este puternic promovata acum in lume.

Cu geologii si 'stiinta' si analizat structuri si alinieri de planete, care enerveaza pe orice om ce are fie macar un dram de credinta si de creier. Si amesteca calendarul incas, cu budism, cu crestinism si iese un adevarat coctail satanic new age.

Am eu o intrebare mult mai sanatoasa ordodoxului: Daca sfarsitul este maine? Esti impacat cu toti oamenii? Iti pare rau pentru ce ai facut in viata asta? Esti spovedit? [ eu unul nu sunt, in viata mea nu am facut asta, si de aici rezulta clar iad ]

Parasesc acest fir de discutie, ca nu mai am ce spune in el.
Reply With Quote