Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos
in Bibilie ,dar nu stiu sa iti dau citatul ,se vorbeste despre femeie,barbat si copil ! eu fac parte din acei unii care nu se simt impliniti ! stii ce este cel mai de pret cadou pt o femeie ? Sa fie MAMA,restul nu mai conteaza ! lasa-l pe D.zeu sa ma judece pe mine si pe cele ca mine ,nu ne judeca tu sau altii ,dati dovada de buni crestini ,incercati sa ne intelegeti durerea !
|
Nu va judec eu......sunteti liberi sa faceti orice, dar nu toate va sunt de folos.
Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos
nu ne judeca tu sau altii ,dati dovada de buni crestini ,incercati sa ne intelegeti durerea !
|
Datoria mea de crestin e sa incerc sa te ajut, eu am incercat fara prea multe argumente, sa te fac sa intelegi ca nu e chiar bine sa te faci mama cu orice pret, mai departe nu te condamn si e treaba ta sa alegi calea pe care doresti sa mergi.
Mai e o problema legata de faptul ca raspandesti niste conceptii care nu sunt chiar crestine si este normal sa fiti contrazisi cand faceti asta, mai ales pe un forum care spune ca este orientat catre crestini ortodocsi.
Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa aveti copilasi si sa va aduca multa bucurie!