Citat:
În prealabil postat de adimirea
"Drept aceea, privegheați, că nu știți ziua, nici ceasul când vine Fiul Omului." [ Matei 25,13 ]
NU se poate cunoaste de catre mintea omeneasca data sfarsitului
.
|
Ba da mintea omeneasca poate prevede multe calmitati globale, am fi stiut deja daca vre-o catastrofa planetara este pe aproape, nu tzunamiuri si alte nimicuri din acestea ci ERE GLACIARE sau SOARELE CARE SE STINGE, etc
Data EXACTA si ora nu avem cum sa o cunoastem dar in cazul lui 2012 ceva din structura geologica a pamintului ne-ar fi dat de inteles ca ne apropiem de un punct culminant inca de pe acuma, insa cu riscul de a dezamagii pe multi fanatici catre asteapta sfirsitul cu saliva la gura acest lucru AICI PE TERRA nu are cum sa se intimple fara sa stim si sa observam diverse fenomene premergatoare cu Muuuuuuuuuuulti ani inainte.
La cest lucru facea referire Mintuitorul , ca nu avem cum sa stim nici ziua si nici ceasul..insa asta in cazul unor CALAMITATI IN DESFASURARE MASIVA SI AGRESIVA, adica sa zicem ca vine mare3a peste noi sau se crapa pamintul in bucati noi TOT NU AVEM CUM SA STIM EXACT cind va veni sfirsitul FINAL, explozia plenetei sau mai stiu eu ce
Deci sa mai si gindim cu ce ne-a inzestrat Dumnezeu!