View Single Post
Vechi 18.10.2009, 23:26:30
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Parerea lui Fani , chiar conteza, dar a ta in nici un caz .
Ei, hai sa nu exageram. Aici conteaza parerea oricui.

Ghemis, nu imi este teama de citate din Biblie insa nu orice citat este bun oriunde.
Interpretarea pe care o dai despre calugari este, tocmai, o interpretare, ceea ce dovedeste ca nu putem aplica aceste spuse ale sfantului Pavel ad literam. Daca nu le aplicam pentru barbati, atunci de ce am avea pretentia sa le aplicam pentru femei?
Suntem insa off topic.

Despre topic, ar mai fi poate de zis ca, daca avionul asta a cazut si eventual doctorul cu pricina o sa renunte la afacerea cu clinicile de avort, se vor gasi urgent altii care sa le conduca si sa castige din ele, si in rest femeile care vor sa avorteze isi vor gasi alte clinici. Tot asa cum atunci cand o biserica se darama peste un paroh, se vor construi altele.

Nu este bine sa interpretam prea mult astfel de evenimente. Poate doar persoana pe care le privesc ele direct sa le interpreteze pentru viata lui, noi insine facem ca prietenii lui Iov incercand sa ne bagam in planurile lui Dumnezeu. El, cand i se arata la sfarsit lui Iov, ii critica pe acestia pentru ca incercau sa-l convinga pe Iov ca Dumnezeu i-a trimis necazuri pentru ca era pacatos etc. Exista in lumea asta si o taina a raului, pe care prea mult rationalism nu o poate dibui.

Sigur, imi spun doar parerea, si sa ma iertati daca am fost prea repezita.