View Single Post
Vechi 18.10.2009, 23:25:02
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit @OmBun

M-a uimit povestea rozalie a adulterului. Si nu i-am inteles rostul.
Ca nu vad vinovatie, ci doar indreptatire.
Imi plus, imi confirma ceea ce credeam intotdeauna despre adulter: se intampla celor care doresc asta. Poate ca gresesc, dar nu pot sa cred in povesti gen "cea care mi-era harazita", suflet pereche.. dresaj facut de programe tv si literatura usoara ca sa dormim nestingheriti somnul constiintei noastre!
Cine inseala a dorit asta!
Cine are constiinta treaza fuge rupand pamantul de adulter!
Daca esti casatorit esti constient intotdeauna de asta.. sotul este prezent in mintea ta chiar daca nu este prezent fizic, nu faci nimic in dauna lui pentru ca nu te poate vedea! Nici nu este nevoie sa fii crestin pentru a trai asta!

Nu te supara ca te judec asa aspru, dar cred ca nu ai inteles nimic.
Sotia nu stie ca a fost inselata? Intotdeauna stie!
Nu o doare? Intotdeauna doare, ba inca f rau. Si o astfel de durere nici nu trece. Se transforma poate, dar ramane intotdeauna.
Copiii nu stiu? Nu stiu ce se intampla exact, dar SIMT ca se intampla CEVA, ca ceva nu este chiar in regula intre parinti.

Dar tatal traieste eventual regretul ca a ratat "iubirea vietii lui". Nici macar nu stie raul facut! Eventual tot el este acela care considera ca a "sacrificat" ceva pt binele familiei.
Bleah, mi-e sila!

Nu ai adus doar o insulta familiei tale, ci chiar pe Dumnezeu l-ai insultat prin atitudinea ta. Pentru ca te-ai casatorit inaintea altarului, in fata lui Dumnezeu.

Femeia care te "intelege".. nu-mi vine sa cred! Tin sa-ti spun ca exista femei care stiu de aceasta slabiciune a barbatilor -"nu sunt intelesi de sotii"- si o exploateaza la maxim!
Dupa cum sunt barbati care-si plang de mila in sinea lor si cauta intelegere "reala" de la o femeie mai desteapta/mai profunda/sofisticata...decat sotia.
JALNIC!!!!!!

Stiu ca sunt cam dura, dar poti considera ca eu reprezint partea cealalta: sotia care "nu-si intelege" sotul!
(si as avea chiar multe de spus.. ohoho!!! dar ne oprim aici)

Last edited by anna21; 18.10.2009 at 23:28:30.
Reply With Quote