View Single Post
Vechi 18.10.2009, 11:24:43
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de getasart Vezi mesajul
Cele mai mari probleme ale mele,provin din cauza pacatelor mele,facute din tinerete ,si pina acum;Bolile,durerile sufletesti,necazurile familiale,toate,sunt primite de la Bunul Dumenzeu,sa ma trezeasca la realitate;Pentru acest lucru,ii multumesc din inima lui Dumnezeu; Vreti sa stiti ceva?;daca trece o zi si nu am dureri,ma inspaimint;si pling; imi este teama sa nu ma paraseasca Bunul Dumenzue; stiu,ca durerea este de la el,pentru intarirea mea in credinta;Daca ma culc si ma scol cu dureri,inseamna ca satana nu ma poate atinge;Sper sa nu rideti si voi,ca atitia altii; Maica Domnului s ne aiba in paza Ei,pe toti;
Doamne ajuta!
Geta, eu nu rad de cele ce spui... in privinta durerilor si la mine sunt aproape continue, insa iti spun sincer: nu ma bucur ptr ca le am.
Am inteles ca imi este data cu un scop, pe care inca nu l-am descifrat, am invatat sa traiesc cu durerea, deja face parte din viata mea... dar sincer, mi-as dori sa nu o mai am!!!

Si inca ceva.. daca te culci si te scoli in dureri crezi ca satana nu te poate atinge!!!!!!!!!!Poate imi explici si mie de ce crezi asta? Eu nu sunt de aceiasi parere.

Last edited by MarinaAlca; 18.10.2009 at 11:26:52.
Reply With Quote