Citat:
În prealabil postat de erzbet
Citat:
În prealabil postat de consuela
cea mai mare prostie-parerea mea, sa te casatoresti cu cineva netestat din toate pct de vedere inclusiv fizic. Exista nepotriviri fizice! Si sa mai stai si toata viata cu o pers. incompatibila fizic din sacrificiu e si mai mare prostia!
Iar cine sta si asteapta iubiri de basme ramane singur pe vecie!
Treziti-va, nu v-ati maturizat la minte.
Din cauza ingustimii mintilor voastre si conditiilor imposibile pe care le impuneti pleaca majoritatea din religia ortodoxa cautand ceva mai aproape de realitate.
|
Este al 2lea sau al 3lea post inteligent pe care il citesc pe acest forum. Daca intrati pe un forum cu adolescenti veti vedea mai multa maturitate din toare punctele de vedere :)
Din pacate, intr-adevar, atatea canoane, reguli stupide, indeparteaza oamenii pe buna dreptate de credinta. Daca cititi pe sfaturi ortodoxe, veti observa ca nu va ajunge o viata intreaga sa va ispasiti pacatele, mai ales la cele sexuale :))
|
In urma cu nu mai mult de doi ani as fi aplaudat si eu acest "inteligent post" (potrivit mai degraba pentru site-urile feministe care te invata ce si cum sa ajungi si tu, ca femeie, la punctul "ala"). Intrebarea este: pana cand sa incerci? sau la ce numar te opresti? sau cand iti dai seama ca el sau ea e cea potivit(a) dpdv sexual?...
Danion Vasile spune, pe buna dreptate, ca multe cupluri divorteaza din cauza incompatibilitatii sexuale...asta dupa ce cei doi s-au "testat" din toate punctele de vedere inaintea casatoriei. Deci pot aparea surprize si cand ti se pare ca nu mai sunt surprize...
Realitatea e alta: ca din punct de vedere fizic incompatibilitatea sexuala este foarte rara, aproape inexistenta (bineinteles, nu vei gasi informatia asta pe site-urile mai sus mentionate, ca de, traim intr-o lume dependenta de sex). Ceea ce iti poate da impresia unei incompatibilitati este plictiseala, faptul ca, din aduceri aminte, parca primul partener (sau poate al doilea) era "mai tare la pat!" sau chiar faptul ca te-ai saturat de tot ce ai incercat (si poate ai incercat aproape tot).
Deci, mai ales daca esti o persoana mai nehotatata, pana cand sa testezi?! E posibil sa o faci tot restul vietii si cand vei trage linie...
Din punct de vedere emotional eu cred ca daca exista iubire si intelegere se poate trece peste orice.
Si mai am o intrebare, cum poti sa te casatoresti cu un alcoolic daca tu il testezi asa bine? Ori la numai testul sexualitatii conteaza, chiar daca el e beat pulbere atunci?!